search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:25
MENU CLOSE

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από το θρυλικό Astir Palace στη Βουλιαγμένη – Πότε ανοίγει

19.06.2018 10:35
Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από το θρυλικό Astir Palace στη Βουλιαγμένη - Πότε ανοίγει  - Media

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα ανακαίνισης του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens που αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ σε πλήρη λειτουργία θα τεθεί τον Μάρτιο του 2019.

Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση, έως το καλοκαίρι του 2019 θα ολοκληρωθεί η ανακαίνιση της Astir Beach, με νέες υποδομές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες, με στόχο την ενίσχυση της εμβληματικής ταυτότητάς της, θέτοντας νέες προδιαγραφές ποιότητας. Η αναβάθμιση της Astir Marina αποτελεί πρόσθετο πυλώνα του πλάνου ανάπλασης. Επιπλέον, το επενδυτικό πλάνο περιλαμβάνει την ανάπτυξη έως και 13 πολυτελών ιδιωτικών κατοικιών, συμπληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την εξέλιξη του προορισμού.

Η επένδυση, είναι συνολικού ύψους 650 εκατ. ευρώ και όπως τονίζεται, συνιστά το μεγαλύτερο τουριστικό έργο που υλοποιείται αυτήν τη στιγμή στη χώρα. Επιπρόσθετα –εκτός από τις νέες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του ξενοδοχείου– υψηλού επιπέδου επιλογές εστίασης, διασκέδασης αλλά και κορυφαίοι οίκοι με παρουσία σε άλλους διεθνείς προορισμούς, θα ενισχύσουν την κοσμοπολίτικη ταυτότητα της Astir, ενώ η συνεργασία με επιλεγμένους πολιτιστικούς φορείς θα προωθήσει την πλούσια κληρονομιά της χώρας μας.

Φέτος, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μία γεύση από το νέο «πρόσωπο» της Αstir. Η Astir Beach έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία της με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και το νέο εστιατόριο Nice N Easy Seaside, ενώ παράλληλα το πρόσφατα ανακαινισμένο Matsuhisa Athens, παρουσιάζει στον εξωτερικό του χώρο το νέο infinity bar Umi.

«Το όραμά μας είναι να αναδείξουμε την Astir σε έναν διεθνούς βεληνεκούς προορισμό στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, που θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες του.

Σε αυτό το πλαίσιο, αποτελεί στρατηγικής σημασίας στόχο μας να παρουσιάσουμε την Astir στις αρχές του 2019, διασφαλίζοντας την υλοποίηση του επιχειρηματικού μας πλάνου με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και είμαστε σίγουροι ότι ένα τόσο σύνθετο έργο, παρά τις πολύπλοκες αδειοδοτικές διαδικασίες, προχωρά σταθερά προς την ολοκλήρωσή του.

Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που βλέπουμε το όραμά μας να υλοποιείται και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τον απόλυτο προορισμό πολυτελείας στους επισκέπτες μας» αναφέρει ο Στέλιος Κουτσιβίτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:20