search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:32
MENU CLOSE

Η Κουντουρά ακύρωσε τις συναντήσεις της στην Κρήτη μετά τα επεισόδια για το Σκοπιανό

19.06.2018 11:10
Η Κουντουρά ακύρωσε τις συναντήσεις της στην Κρήτη μετά τα επεισόδια για το Σκοπιανό - Media

 

Ακυρώθηκε η συνάντηση που θα είχε με το δήμαρχο Χερσονήσου αλλά και κατόπιν με το δήμαρχο Ηρακλείου

Ακυρώθηκε, για λόγους ασφαλείας, η συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τον δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Μαστοράκη, περίπου στη 13.30 μμ. υπό το φόβο επεισοδίων, όμοιων με αυτά που σημειώθηκαν τη Δευτέρα 18 Ιουνίου στα Χανιά.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης της Υπουργού, η συνάντηση με το δήμαρχο Χερσονήσου επρόκειτο να γίνει αμέσως μετά το ραντεβού με τον δήμαρχο Ηρακλείου, στις 12.30 το μεσημέρι, ωστόσο με πρωτοβουλία της ίδιας ακυρώθηκαν και οι δύο συναντήσεις.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τις 7.30 το απόγευμα έξω από τα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στα Χανιά. Συγκεκριμένα, τα επεισόδια προκάλεσε ομάδα ατόμων που ήταν έξω από το Μέγαρο Πάνθεον στην οδό Κριάρη, όσο ήταν σε εξέλιξη τα εγκαίνια των νέων γραφείων, παρουσία της υπουργού.

Η ένταση δημιουργήθηκε όταν πολίτες άρχισαν να καταφέρονται εναντίον της Έλενας Κουντουρά, με αφορμή την χθεσινή υπογραφή της συμφωνίας Ελλάδας-Σκοπίων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:31