search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:46
MENU CLOSE

Βρες στα Public την τηλεόραση που σου ταιριάζει και απόλαυσε το ποδόσφαιρο στο έπακρο

19.06.2018 11:28
Βρες στα Public την τηλεόραση που σου ταιριάζει και απόλαυσε το ποδόσφαιρο στο έπακρο - Media

 

Ανυπομονείς για μεγάλες ποδοσφαιρικές φάσεις; Βρες στα Public την τηλεόραση που σου ταιριάζει και απόλαυσε το ποδόσφαιρο στο έπακρο!

Παίξε μπάλα με τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων & γνώρισε όλα όσα θέλεις για τις τηλεοράσεις στον Οδηγό Αγοράς τηλεόρασης των Public

 

Τα Public, η νούμερο 1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 53 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, σε προ(σ)καλούν να αναβαθμίσεις την τηλεοπτική σου εμπειρία και να απολαύσεις στο μέγιστο όλους τους αγώνες της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης!

 

Εάν είδες τους πρώτους αγώνες στην παλιά σου τηλεόραση και απογοητεύτηκες γιατί δεν έχει την ανάλυση και τη διάσταση που θέλεις, τώρα είναι η ώρα να αναλάβεις δράση!

Σε όλα τα καταστήματα Public και στο public.gr θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει καθώς προσφέρουν μία μεγάλη ποικιλία από τις πιο προηγμένες τηλεοράσεις, σε διαφορετικές διαστάσεις 44”, 55” ή 65” ιντσών, με τεχνολογία LED, OLED, ή QLED, και σε ανάλυση έως και 4K, ικανοποιώντας όλα τα γούστα. Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις και μία πιο… smart τηλεόραση με δυνατότητα σύνδεσης στο Internet, όπου μέσω συνδρομητικών ή μη υπηρεσιών, όπως το Youtube και το Netflix, θα απολαμβάνεις αγαπημένες σειρές και θα ακούς την αγαπημένη σου μουσική.

 

Και επειδή το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα έχει ήδη ξεκινήσει, μην το αναβάλεις άλλο! Μπορείς να επιλέξεις από τα Public τηλεοράσεις άνω των 1000€ δίνοντας αξία στα χρήματά σου καθώς σου προσφέρουν δώρο 5 χρόνια εγγύηση.

 

Τα Public είναι πάντα δίπλα στις δικές σου ανάγκες, γι΄ αυτό δημιούργησαν έναν ειδικό οδηγό αγοράς στο public.gr, το Public TV Guide. Όλα όσα θα ήθελες να γνωρίζεις για τις τηλεοράσεις, θα τα βρεις εκεί! Τεχνολογίες, μοντέλα, χαρακτηριστικά, συμβουλές, αλλά και τον δικό σου ‘οδηγό’ για να επιλέξεις τη σωστή τηλεόραση που ταιριάζει ειδικά σε σένα! Και μην ξεχνάς! Στα Public θα βρεις τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών για να ζήσεις στο maximum την εμπειρία της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

 

Είτε είσαι λάτρης του ποδοσφαίρου, είτε φανατικός gamer, είτε σινεφίλ, είτε είσαι λίγο από όλα, στα Public μπορείς να βρεις αυτό που χρειάζεσαι. Παίξε μπάλα στα Public και στο public.gr με τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων!

 

Ανυπομονείς να απολαύσεις ποδοσφαιρικό υπερθέαμα; Για τις κορυφαίες τηλεοράσεις, έλα στα Public !

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:42