search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:44
MENU CLOSE

Αιματοβαμμένες μπομπονιέρες στην Κρήτη: Οικογενειακή τραγωδία στην Εθνική Οδό (Video)

19.06.2018 12:29
Αιματοβαμμένες μπομπονιέρες στην Κρήτη: Οικογενειακή τραγωδία στην Εθνική Οδό (Video) - Media

 

Οι μπομπονιέρες “βάφτηκαν” με… αίμα. Μετά την τραγωδία, πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας των εμπλεκόμενων στο δυστύχημα

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται αναφορικά με την κατάσταση της υγείας των τριών ατόμων που ήταν συνεπιβάτες της ηλικιωμένης γυναίκας που τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έλαβε χώρα προχθές το βράδυ στην εθνική οδό, στο ύψος των Μαλίων.

Όπως ανέφερε στην “ΚΡΗΤΗ TV” ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου Γιάννης Τασσόπουλος, τόσο η εγγονή της άτυχης ηλικιωμένης, η οποία βρίσκεται στον τρίτο μήνα της κύησής της, όσο και οι δύο συγγενείς της – πατέρας της και θείος της – νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της εγκύου, αλλά και του εμβρύου που κυοφορεί, είναι καλή.

Εξάλλου, ο πατέρας της και ο θείος της, οι οποίοι υπέστησαν θλαστικά τραύματα, νοσηλεύονται – και αυτοί – εκτός κινδύνου.

Τη χαρά διαδέχτηκε ο θρήνος

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 8:30 το βράδυ της Κυριακής, με την ηλικιωμένη γυναίκα να χάνει τη ζωή της ακαριαία.

Οι τέσσερις επιβαίνοντες του αυτοκινήτου ήταν μέλη οικογένειας από το Αίγιο, που είχαν έρθει στην Κρήτη προκειμένου να παρευρεθούν σε βάφτιση, όπως μαρτυρούν και οι μπομπονιέρες οι οποίες βάφτηκαν με αίμα στην άσφαλτο.

Παρακολουθήστε στο video της ΚΡΗΤΗ TV,τα  όσα τραγικά διαδραματίστηκαν στην εθνική οδό ελάχιστα λεπτά μετά το τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό στο ύψος των Μαλίων με την μεταφορά της νεκρής γυναίκας στο ασθενοφόρο.

Πηγή: neakriti.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24