search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:27
MENU CLOSE

Ψαριανός: Είμαι ήδη εκτός ΚΙΝΑΛ – Διαφωνώ με όσους πηγαίνουν το Ποτάμι προς το ΣΥΡΙΖΑ

19.06.2018 12:58
Γρηγόρης Ψαριανός: Διορίστηκε στη Βουλή ως συνεργάτης του Πικραμμένου - Media
 
Την αποχώρησή του από το ΚΙΝΑΛ επιβεβαίωσε ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, μετά το υπαινικτικό tweet που είχε κάνει νωρίτερα.
 
Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, ο Γρηγόρης Ψαριανός σχολίασε το tweet που έκανε χτες, με το οποίο εξήγγειλε την αποχώρησή του από την «αριστερή παρένθεση μισού αιώνα», είπε ότι ενώ κάποιες πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδας έχουν κατεύθυνση την Ευρώπη, «κάποια άλλη υποδιαίρεση έχει το Χαλκούτσι, “το Κατσαπλιαδιστάν”. Εγώ ανήκω στους πρώτους». Εκτός αυτού, χαρακτήρισε «λάθος» την επιλογή σύμπλευσης στο ΚΙΝΑΛ και ότι δεν συμφωνεί με όσους πηγαίνουν το Ποτάμι προς τον ΣΥΡΙΖΑ. «Εγώ είμαι ήδη εκτός Κινήματος Αλλαγής», είπε.
 
«Ο Τσίπρας που θα έβγαζε την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ πασχίζει να βάλει κι άλλους μέσα»., σχολίασε και συμπλήρωσε: «Αν Αριστερά είναι η ΣΤΑΖΙ η KGB, ο Κουφοντίνας, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Τσάβες, ο Μαδούρο, εγώ δεν είμαι. Για μένα ο Ομπάμα είναι αριστερός. Για μένα πιο αριστερός είναι ο Μακρόν από τον Ολάντ».
 
Αν στην Ελλάδα υπήρχε ένα κόμμα «τύπου Μακρόν», φιλοευρωπαϊκή χωρίς αστερίσκους, μεταρρυθμιστική εκσυγχρονιστική, εγώ θα ήμουν εκεί, τόνισε.
 
«Είμαι στο Ποτάμι επειδή συμφωνήσαμε στην κατεύθυνση του κόμματος». Αν το Ποτάμι θέλει να πάει προς τον ΣΥΡΙΖΑ, εμένα αυτό το σχέδιο δεν με περιλαμβάνει. Αν θέλει να παλέψουμε για τη συγκρότηση ενός χώρου τύπου Μακρόν, «έστω και μετά τα λάθη της εισχώρησης στο ΚΙΝΑΛ», εγώ είμαι εδώ.
 
«Όταν το Ποτάμι έχει τρυφερές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ είμαι απέναντι», είπε και συμπλήρωσε «όταν με ρωτάνε αν θα πάω στη Δεξιά εγώ λέω ότι δεν είμαι Δεξιός».
 
Όσο αφορά για τη συμφωνία για το Σκοπιανό, ο κ. Ψαριανός είπε ότι δεν είναι καλή, τονίζοντας ότι μέχρι τώρα, στην όποια συζήτηση δεν είχε τεθεί ποτέ το θέμα Μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας, ενώ είπε ότι το θέμα είναι αν θα δεχθούμε στο όνομα των γειτόνων «σκέτο Μακεδονία» ή «με επιθετικό προσδιορισμό».
 
Πηγή: protothema.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:27