search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:12
MENU CLOSE

«Μαντήλι» κουνάει ο Σταύρος Θεοδωράκης στο ΚΙΝΑΛ

19.06.2018 13:10
«Μαντήλι» κουνάει ο Σταύρος Θεοδωράκης στο ΚΙΝΑΛ - Media

 

Στο ναδίρ βρίσκονται οι σχέσεις Σταύρου Θεοδωράκη και Φώφης Γενηματά, με το χάσμα ύστερα από τις διαφωνίες στο Σκοπιανό να μοιάζει αγεφύρωτο και το μέλλον του ενιαίου φορέα, αβέβαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε θυελλώδη τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο το Σαββατοκύριακο, η Φώφη Γεννηματά φέρεται να ζήτησε από τον Σταύρο Θεοδωράκη να συνταχθεί με την πλειοψηφία εντός του κινήματος, για να λάβει την απάντηση ότι, οι…συνιστώσες του ΚΙΝΑΛ, (Θεοδωράκης, Καμίνης, Παπανδρέου, Θεοχαρόπουλος) έβλεπαν θετικά τη συμφωνία.

Η Φώφη Γεννηματά ανταπάντησε ότι η ίδια είναι εκλεγμένη επικεφαλής και πως αυτή εκφράζει την πλειοψηφία.

Ωστόσο ο Σταύρος Θεοδωράκης φέρεται να υποστήριξε ότι και ο ίδιος είναι επικεφαλής κόμματος και υπό αυτές τις συνθήκες η …συμβίωση δεν είναι πλέον δυνατή.

Ενδεικτικό του κλίματος αναβρασμού που επικρατεί γενικότερα στην Κεντροαριστερά είναι η ανακοίνωση του βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανού, αρχικά με tweet και αργότερα με δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό, πως θέτει εαυτόν εκτός Κινήματος Αλλαγής.

Η τελική απόφαση για το μέλλον του Ποταμιού στον κοινό φορέα αναμένεται να οριστικοποιηθεί το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουνίου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08