search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:43
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός: «Δεν αλλάζει το μπάτζετ αν μπουν 20 εκ.»

19.06.2018 18:24
Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για τη ρύθμιση που δίνει ανάσα στον Παναθηναϊκό - Media

 

Διευκρινίσεις από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα χρήματα που θα μπουν από την ΑΜΚ.

Δεν θα επηρεάσει το μπάτζετ της ομάδας, προφανώς ανεβάζοντάς το, τα χρήματα τα οποία αναμένεται να μπουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτό διευκρινίζουν οι πράσινοι με σχετική ενημέρωση, ουσιαστικά, υπογραμμίζοντας ότι τα 20 εκ. που έχουν οριστεί ως το «ταβάνι» της ΑΜΚ θα μπουν για να καλύψουν τα χρέη που έχει η ομάδα.

«Για τα 20 εκατ. ευρώ που είναι πιθανό να μπουν σε περίπτωση αλλαγής ιδιοκτησίας, αυτά δεν αφορούν το μπάτζετ της ομάδας, δηλαδή δεν πρόκειται να αλλάξει το μπάτζετ που πορευόμαστε με την εισροή χρημάτων στο μετοχικό κεφάλαιο», αναφέρουν χαρακτηριστικά στον Παναθηναϊκό.

Εκτός αυτού από το τριφύλλι τονίζουν ότι μέχρι την Παρασκευή θα πέσουν οι υπογραφές με τον Δώνη και τέλος πως δεν έχει κατατεθεί νέα πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Κάτσε.

Πηγή: sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:41