search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:50
MENU CLOSE

Σύνοδος κορυφής την Κυριακή στις Βρυξέλλες για το μεταναστευτικό

20.06.2018 10:46
Σύνοδος κορυφής την Κυριακή στις Βρυξέλλες για το μεταναστευτικό - Media

 

Πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης έχουν προσκληθεί στις Βρυξέλλες την Κυριακή για μίνι σύνοδο κορυφής για το μεταναστευτικό, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι συγκαλείται «άτυπη συνεδρίαση εργασίας» την Κυριακή στις Βρυξέλλες για το άσυλο και τις μεταναστευτικές ροές, λίγες ημέρες πριν από την σύνοδο κορυφής των 28.

«Ο πρόεδρος Γιούνκερ καλεί σε άτυπη συνεδρίαση εργασίας για τα θέματα των μεταναστευτικών ροών και του ασύλου ομάδα ενδιαφερομένων χωρών», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ευρωπαϊκή διπλωματική πηγή δήλωσε ότι στην συνεδρίαση θα συμμετάσχουν η Γερμανία, η Αυστρία, η Ιταλία, η Βουλγαρία, η Ισπανία και η Ελλάδα, ενώ άλλη διπλωματική πηγή δήλωσε ότι η Γαλλία θα βρίσκεται επίσης στην άτυπη μίνι σύνοδο κορυφής της Κυριακής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:49