01/06/2020 12:49:49

Σάντρα Μπούλοκ: Αυτό δεν θα κάνω ποτέ σε ταινία μου (Video)

Σάντρα Μπούλοκ: Αυτό δεν θα κάνω ποτέ σε ταινία μου (Video) - Media

 

Θεωρείται ως ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο Χόλιγουντ και ταυτόχρονα ως μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς που κοσμούν τη χρυσή οθόνη.

Ωστόσο, η 53χρονη Σάντρα Μπούλοκ έχει ξεκαθαρίσει ότι υπάρχει ένα πράγμα που ποτέ δεν πρόκειται να δεχθεί να κάνει σε ταινία της. Μάλιστα, οι φήμες θέλουν να αποτελεί και απαράβατο όρο στα συμβόλαιά της.

Τι είναι αυτό; Γυμνό. Η Σάντρα Μπούλοκ από την αρχή της καριέρας της έχει αρνηθεί να εμφανιστεί σε ερωτική σκηνή και έχει αρνηθεί να εμφανιστεί γυμνή, με εξαίρεση μια «παρά τρίχα» σκηνή στην ταινία «The Proposal».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα, η Σάντρα εξήγησε ότι «δεν είμαι ο άνθρωπος που λέει "θα γυρίσω σκηνή που θα κάνω σεξ, γιατί δείχνω ωραία". Δεν θέλω να ξέρων ποιες είναι οι "καλές" γωνίες μου, ούτε θέλω να τις δω. Οπότε δεν το κάνω και σε ταινία».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι προτιμά οι ρομαντικές σκηνές της να είναι αστείες, καθώς «η κωμωδία ήταν πάντα η ασπίδα μου. Είναι το πώς επιβίωσα. Είναι ασφαλής, γιατί εγώ ορίζω τον τόνο».

Πληροφορίες: canoe.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.