search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:44
MENU CLOSE

Αγωνία για κυκλοφοριακή κατάρρευση: Τουλάχιστον έξι εφημερίδες θα αλλάξουν διευθυντή το φθινόπωρο

21.06.2018 06:40
Αγωνία για κυκλοφοριακή κατάρρευση: Τουλάχιστον έξι εφημερίδες θα αλλάξουν διευθυντή το φθινόπωρο - Media

 

Δεκατέσσερις ημερήσιες εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας (συμπεριλαμβανομένων των δυο κομματικών, του Μακελειού και της Star) βρίσκονται σήμερα κρεμασμένες στα περίπτερα.

Συγκλίνουσες πληροφορίες επιμένουν ότι το φθινόπωρο οι έξι τουλάχιστον εξ αυτών – εξαιρούνται η Αυγή και ο Ριζοσπάστης – θα έχουν άλλον διευθυντή στην “ταυτότητα” τους. Ζεσταίνονται τα νέα πουλέν των εκδοτών οι οποίοι βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι από τον Οκτώβριο ο χάρτης του Τύπου θα είναι εντελώς διαφορετικός στην Ελλάδα οκτώ – γεμάτα – χρόνια μετά το Μνημόνιο. Έχει αρχίσει, φανταστείτε, ήδη η αγωνία για το τι θα φέρει αυτό το καλοκαίρι στις κυκλοφορίες των εφημερίδων που καταρρέουν με ραγδαίους ρυθμούς.

Με συσκέψεις επί συσκέψεων σε μεγάλα και μικρά “μαγαζιά” προσπαθούν να ανακαλύψουν το… νερό του Καματερού (μέσω προσφορών και νέων περιοδικών) για να αντιμετωπιστεί αυτό το χάος. Με λάθος διάγνωση φυσικά ο γιατρός χορηγεί πάντα λάθος θεραπεία.

Γιατί δεν αναρωτιούνται άραγε οι έχοντες το πεπόνι και το μαχαίρι στα media γιατί στις ΗΠΑ – με έγχρωμη τηλεόραση από το 1938 και φουλ sites από το 1990 – το χαρτί ξαναπαίρνει τα πάνω του;

 

Πηγή: zoornalistas.blogspot.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43