25/06/2019 10:05:54

Ο Ερντογάν δημοκράτης και φιλεύσπλαχνος: Το νέο προεκλογικό σποτ με μουσική σαπουνόπερας (Video)

Ο Ερντογάν δημοκράτης και φιλεύσπλαχνος: Το νέο προεκλογικό σποτ με μουσική σαπουνόπερας (Video) - Media

 

Κυκλοφόρησε ακόμη ένα προεκλογικό σποτ του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στην Τουρκία.

Στο σποτ, ο σουλτάνος παρουσιάζεται ως δημοκράτης, φιλεύσπλαχνος, μεγαλόκαρδος και προστάτης όλων των Τούρκων. Η μουσική παραπέμπει σε τουρκική σαπουνόπερα.

Έτσι, ο Ερντογάν χρησιμοποιεί την επίκληση στο συναίσθημα για να πείσει τους Τούρκους πολίτες να τον ψηφίσουν.

«Κι αν είναι δύσκολο, αχ κι αν είναι δύσκολο, στα βουνά αν έχει ομίχλη κι αν το τέλος του δρόμου είναι μυστήριο, δεν επιστρέφω και δε βγαίνω από το δικό σου δρόμο.Το σώμα πεθαίνει, σαπίζει, την ψυχή να κοιτάτε… Να κοιτάτε ποιος περπατάει με ποιον. Αφήστε να γυρίζουν οι τροχοί, εσείς κοιτάτε πάντα το δίκαιο και την αλήθεια. Αυτός που βασανίστηκε γνωρίζει το τι περάσαμε. Την ψυχή μας που φλέγεται και τη ζωή μας να πάρουν δεν επιστρέφω, δεν βγαίνω από το δικό σου δρόμο. Κι αν είναι δύσκολο, αχ κι αν είναι δύσκολο, στα βουνά αν έχει ομίχλη κι αν το τέλος του δρόμου είναι μυστήριο, δεν επιστρέφω και δε βγαίνω από το δικό σου δρόμο», λένε οι στίχοι του τραγουδιού.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.