search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:45
MENU CLOSE

Ιερέας στη Ρόδο: Αρχιπ…στηδες και λεσβίες παντρεύονται – Πρόστυχοι, προδότες και ελεεινοί οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, φτύστε τους!

21.06.2018 09:09
Ιερέας στη Ρόδο: Αρχιπ...στηδες και λεσβίες παντρεύονται - Πρόστυχοι, προδότες και ελεεινοί οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, φτύστε τους! - Media

 

Σκοταδιστικό κήρυγμα που θα ζήλευαν και οι …μουλάδες του Ιράν έβγαλε μπροστά στο ιερό, ο παπάς Χρήστος Σιάνας στον ναό Αγίου Παντελεήμονος στη Ρόδο.

Το χριστιανικό κήρυγμα περιείχε ένα ποτ πουρί από ομοφοβία, εθνικισμό και προτροπή σε βίαιες πράξεις.

Στο στόχαστρο του ιερέα βρέθηκαν κυρίως οι πολιτικοί της συγκυβέρνησης τους οποίους, χαρακτήρισε συλλήβδην εθνοπροδότες, ελεεινούς, πρόστυχους, ψεύτες, τεμπλεχανάδες, κοπρίτες κλπ.

Μάλιστα απείλησε ότι αν τους είχε μπροστά του θα τους έβγαζε το λαρύγγι ο ίδιος.

Επίσης ο ιερέας χαρακτήρισε τη Βουλή «υπόνομο», «βόθρο» και «απόπατο».

Επίσης κατά την άποψη του ιερέα μόνο οι πιστοί βοηθούν τον συνάνθρωπο καθώς οι άθεοι δεν «δίνουν ένα πιάτο φαγητό εις τον πτωχόν».

Προς το τέλος του χριστιανικού κηρύγματος ο παπάς αναφέρεται στους βουλευτές ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, αποκαλώντας τους «μουσίτσες».

Τέλος, προφανώς περήφανος για τον εαυτό του, στρέφεται προς την κάμερα και ζητά να αναρτηθεί το υλικό στο internet ενώ …υπογράφει το κήρυγμα λέγοντας το όνομά του και σε ποιον ναό εφημερεύει.

Είναι γνωστό ότι τα εθνικά θέματα αποτελούν προνομιακό πεδίο της Εκκλησίας, η οποία δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει στην πολιτεία την δύναμή της και την επιρροή της στις μάζες, όπως απέδειξαν και τα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό.

Ωστόσο τίθεται το ερώτημα, οι φράσεις «θα τους έβγαζα το λαρύγγι εγώ ο ίδιος» και «όπου δείτε πολιτικούς φτύστε τους» συνιστούν ή όχι δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:45