search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:33
MENU CLOSE

Survivor – Spoiler: Ποιος αποχωρεί στο σημερινό επεισόδιο!

21.06.2018 11:49
Survivor - Spoiler: Ποιος αποχωρεί στο σημερινό επεισόδιο! - Media

 

Οι Μαχητές χάνουν παίκτη απόψε στο Survivor και έχουμε την επιβεβαιωμένη διαρροή – spoiler για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Ποιος παίκτες έχει ήδη αποχωρήσει;

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα υπήρξε ανατροπή στην πράξη, σε σχέση με το αποτέλεσμα στη μάχη για την ασυλία, αφού σε πείσμα των spoilers, που ήθελαν νικητές τους Μαχητές, οι Διάσημοι ήταν τελικά αυτοί που κατόρθωσαν να διατηρήσουν ακέραιες τις δυνάμεις τους.

Ετσι, Νίκος Αγόρου και Εύη Σαλταφερίδου τέθηκαν στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, ως υποψήφιοι Μαχητές προς αποχώρηση και έχοντας ήδη αυτή η ψηφοφορία πραγματοποιηθεί εδώ και καιρό, με όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή, έχουμε το οριστικό και επιβεβαιωμένο αποτέλεσμα, μέσα από το γύρισμα του επεισοδίου που θα προβληθεί απόψε από τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες του dokari, η Ευη Σαλταφερίδου βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού, έχοντας συγκεντρώσει πολλές λιγότερες ψήφους από τον Αγόρου.

Πηγή: dokari

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:32