search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:20
MENU CLOSE

Επιβάτες σε πτήση άρχισαν να κάνουν μαζικά εμετό επειδή ο πιλότος έβαλε στο φουλ το air condition (Video)

21.06.2018 12:10
Επιβάτης με κορωνοϊό πέθανε σε αεροπλάνο την ώρα της πτήσης – Ερωτήματα για το πώς κατάφερε να επιβιβαστεί (Video)  - Media

 

Η πτήση της Air Asia από την Καλκούτα στην Μπαγκντόρα είχε περισσότερες από 4 ώρες καθυστέρηση επειδή οι επιβάτες αρνιόντουσαν να βγουν έξω στη βροχή που έπεφτε καταρρακτωδώς. Ο πιλότος απελπισμένος δεν ήξερε τι να κάνει μπροστά σε αυτή την «μίνι κατάληψη» του αεροπλάνου του. Σκέφτηκε λοιπόν να βάλει στο φουλ το air condition στην καμπίνα των επιβατών για να τους εξαναγκάσει να βγουν έξω. Και το έκανε.

Σε λίγα λεπτά όχι μόνο έπεσε η θερμοκρασία κατακόρυφα, αλλά η καμπίνα γέμισε και ατμούς από το φρέον του air condition. Πολλοί επιβάτες δεν άντεξαν και άρχισαν να κάνουν μαζικά εμετό.

Στο βίντεο διακρίνεται καθαρά η καμπίνα των επιβατών γεμάτη καπνό, οι επιβάτες ανήσυχοι να θέλουν να βγουν έξω και μάλιστα κάποιοι από αυτούς κάνουν εμετό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:19