search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:20
MENU CLOSE

«Εμφύλιος» ΚΙΝΑΛ με Ποτάμι: Συζητήσεις για «αποχωρήσεις εν αναμονή» δεν βοηθούν

21.06.2018 12:52
Σταμάτης Μαλέλης: Η κλήση Λαφαζάνη στην ασφάλεια παραπέμπει σε άλλες εποχές - Media

 

Τραβάει το σχοινί το ΚΙΝΑΛ μετά τη σαφή διαφοροποίηση του Ποταμιού στο ζήτημα της συμφωνίας για το σκοπιανό και τη συζήτηση περί αποχώρησής του από το «όχημα» της κεντροαριστεράς.

Με μια σκληρή ανακοίνωση, το ΚΙΝΑΛ ξεκαθαρίζει ότι «αυτό το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω» αφήνοντας αιχμές για τη στάση του κόμματος για το όλο θέμα.

Συγκεκριμένα, το ΚΙΝΑΛ ανεφέρει ότι:

«Το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί το μεγάλο κεκτημένο για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού, δημοκρατικού και σοσιαλιστικού χώρου της Ελλάδας. Κοινός στόχος των κομμάτων και των κινήσεων που συνθέτουν το Κίνημα Αλλαγής, είναι ο αυτόνομος πρωταγωνιστικός μας ρόλος μέσα από την αύξηση της επιρροής μας και την ανατροπή των σημερινών πολιτικών συσχετισμών.

Ενώνουμε δυνάμεις της κοινωνίας απέναντι στις συντηρητικές και αδιέξοδες πολιτικές και της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Επιδιώκουμε τον πλουραλισμό ιδεών. Παράλληλα όμως, μέσα από τις αναγκαίες πολιτικές συνθέσεις, υπηρετούμε την απαίτηση του προοδευτικού κόσμου για ενότητα.
 
Συζητήσεις για “αποχωρήσεις εν αναμονή” δεν βοηθούν και σε κάθε περίπτωση προχωράμε δυναμικά μπροστά για την ισχυρή κεντροαριστερά. Αυτό αποτελεί απαίτηση και εντολή των εκατοντάδων χιλιάδων συνιδρυτών του Κινήματος Αλλαγής.
 
Οι προοδευτικοί πολίτες απαιτούν πολιτική ενότητα, υπερβάσεις με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Το Κίνημα Αλλαγής είναι ένα ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:17