search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:55
MENU CLOSE

Συνάντηση με την Μέι και ομιλία στο London Business School θα έχει στο Λονδίνο ο Αλέξης Τσίπρας 

21.06.2018 13:07
Συνάντηση με την Μέι και ομιλία στο London Business School θα έχει στο Λονδίνο ο Αλέξης Τσίπρας  - Media

 

Στο Λονδίνο θα βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη. Κατά την επίσκεψη του στην πρωτεύουσα της Μ. Βρετανίας, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με την πρωθυπουργό της χώρας Τερέζα Μέι, καθώς επίσης και τον αρχηγό του Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν. Ο κ. Τσίπρας θα έχει επίσης σειρά άλλων επαφών, ενώ θα απευθύνει ομιλία και στο London Business School.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα στις 16.00 τοπική ώρα, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον αρχιεπίσκοπο Θυατείρων & Μεγάλης Βρετανίας, Γρηγόριο, στην έδρα της Αρχιεπισκοπής. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (18.00) θα συναντηθεί με νέους Έλληνες επιστήμονες που εργάζονται στο Λονδίνο, στο Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου.

Την Τρίτη, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με την πρωθυπουργό της Μ. Βρετανίας Τερέζα Μέι στη Downing Street. Αργότερα θα συναντηθεί με τον αρχηγό του Εργατικού Κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν.

Την Τετάρτη το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει ομιλία στο London Business School.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52