search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:20
MENU CLOSE

Συνάντηση ΕΙΗΕΑ με διαφημιστές και διαφημιζόμενους

21.06.2018 13:57
Συνάντηση ΕΙΗΕΑ με διαφημιστές και διαφημιζόμενους - Media

 

Η ΕΙΗΕΑ, στο πλαίσιο της πλήρους επαναδραστηριοποίησής της, συναντήθηκε –εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο κ. Νίκο Χατζηνικολάου και τον Γενικό Γραμματέα κ. Ιωάννη Φιλιππάκη- τόσο με την Ένωση Διαφημιστικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΕΔΕΕ) όσο και με τον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ).

Η προσπάθεια της Ενώσεως είναι να επανακτήσουν οι εφημερίδες τη θέση και το κύρος τους ως διαφημιστικά μέσα, απαραίτητα για την προβολή και επικοινωνία προϊόντων και υπηρεσιών. Και στις δύο συναντήσεις επικράτησε άριστο κλίμα και διάθεση για εποικοδομητική συνεργασία, για την ανάπτυξη της διαφήμισης στις εφημερίδες, με κοινό όφελος.

Από πλευράς ΕΙΗΕΑ τονίσθηκε εξάλλου, ότι επειδή από τις 15.9.2016 έχει καταργηθεί το αγγελιόσημο, υπάρχουν τα περιθώρια για σημαντική αύξηση του μεριδίου των εφημερίδων στη διαφημιστική δαπάνη. Και οι τρείς πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία και να προτείνουν τρόπους και κοινές δράσεις που θα οδηγήσουν στην επίτευξη του κοινού στόχου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:13