search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:31
MENU CLOSE

Τι είδους χώρα είναι οι ΗΠΑ: Το ΤΙΜΕ καυτηριάζει τον Τραμπ για το μεταναστευτικό

21.06.2018 15:17
Τι είδους χώρα είναι οι ΗΠΑ: Το ΤΙΜΕ καυτηριάζει τον Τραμπ για το μεταναστευτικό - Media

 

Το TIME για άλλη μια φορά βάζει στο στόχαστρο τον αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Αυτή τη φορά του ασκεί σκληρή κριτιτική για την μεταναστευτική του πολιτκή και το διαχωρισμό των παιδιών από τις οικογένειές τους

«Καλωσήρθες στην Αμερική», είναι ο κεντρικός του τίτλος του αμερικανικού περιοδικού. «Τι είδους χώρα είμαστε;» αναφέρεται στα social media του ΤΙΜΕ.

Το εξώφυλλο

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίζεται όρθιος και κοιτά με απάθεια το μικρό κοριτσάκι από την Ονδούρα, την οποία σταμάτησαν μαζί με τη μητέρα της στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού οι αμερικανικές δυνάμεις επιβολής, που ύστερα από τις κυβερνητικές εντολές, έχουν χωρίσει από τον Απρίλιο του 2018 περισσότερους από 2.000 παράνομους μετανάστες από τα ανήλικα παιδιά τους.

Το κοριτσάκι, φωτογραφημένο από τον πολυβραβευμένο  φωτογράφο, Τζον Μουρ, μοιάζει τώρα να κοιτάζει κλαίγοντας όχι τη μαμά του, αλλά τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο Τραμπ, το κοιτάζει με απάθεια και του απαντά: «Καλώς ήρθες στην Αμερική».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:31