Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η Ιαπωνική κουζίνα είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες στον κόσμο. Εχει τις ρίζες της στη Νεολιθική εποχή, έχει ως βάση της το ρύζι και το ψάρι και να κρίνουμε από το γεγονός ότι είναι μια από τις χώρες του κόσμου με το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής, αν όχι το μεγαλύτερο, τότε αξίζει τον κόπο η μελέτη της γαστρονομικής της ιστορία και κουλτούρα!
Δυσκολία: Εύκολο Χρόνος: 30′ Κόστος: Μέτριο Τύπος: Εορταστικό
Το γιαπωνέζικο σουβλάκι κοτόπουλου YakitoriJRTipton@flickr
Υλικά
Εκτέλεση
Όταν το κοτόπουλο ψηθεί, τα σερβίρουμε ζεστά, συνοδεύοντάς τα με την υπόλοιπη σάλτσα.
Πηγή: tasty-day
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.