search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:33
MENU CLOSE

Διεκόπη η δίκη του 52χρονου που έδεσε, βασάνισε και βίασε φοιτήτρια στη Δάφνη

22.06.2018 09:49
Διεκόπη η δίκη του 52χρονου που έδεσε, βασάνισε και βίασε φοιτήτρια στη Δάφνη - Media

 

Ξεκίνησε και διακόπηκε (λόγω μη νόμιμης κλήτευσης κάποιων μαρτύρων) για τις 3 Ιουλίου η δίκη, ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Κακουργιοδικείου, του 52χρονου Παναγιώτη Κοντζιλέλου, ο οποίος κατηγορείται ότι βασάνισε και βίασε 23χρονη φοιτήτρια στο υπόγειο διαμέρισμά του στη Δάφνη, τον Μάιο του 2017. 

Ο Κοντζιλέλος, απών σήμερα από το εδώλιο, είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωσή της (κακούργημα), του βιασμού κατ’ εξακολούθηση (κακούργημα), της παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο κατηγορούμενος βίασε και υπέβαλε σε φρικτά βασανιστήρια την 23χρονη, η οποία είχε πάει στο σπίτι του να τον βοηθήσει με οικιακές εργασίες για να συμπληρώσει το εισόδημά της. Οι αστυνομικοί, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τους γονείς της, την είχαν βρει δεμένη, χτυπημένη στο πρόσωπο και σε κατάσταση σοκ. Η νέα κοπέλα δεν θέλησε να βρεθεί στο δικαστήριο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:32