21/02/2020 06:21:23
21.1.2010

Διαβάστε στο «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί με αποκαλύψεις και ρεπορτάζ

 Διαβάστε στο «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί με αποκαλύψεις και ρεπορτάζ - Media

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ η Κυβέρνηση πιάστηκε στον ύπνο ; Πως επιχειρεί να αντιμετωπίσει την κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων με το κλασικό «βλέποντας και κάνοντας» και με την δια-βούλευση… Ακόμα σας αποκαλύπτουμε ότι όλοι ρίχνουν τις ευθύνες κυρίως πάνω στην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή και γιατί το Μαξίμου δυσφορεί με την λάθος στάση της στο θέμα, παρά την κάλυψη που μπορεί να της δίνει… Ο νέος αγροτικός ξεσηκωμός αποτελεί την πρώτη σημαντική σύγκρουση για τους κυβερνώντες. Ποιοι θα κερδίσουν και ποιοι θα χάσουν… τα αυγά και τα πασχάλια. (Σελ. 4 -5)

ΜΕΤΑ τις 100 μέρες επιχειρούμε με την άτυπη βοήθεια…. Κυβερνητικών και άλλων στελεχών… την πρώτη αξιολόγηση υπουργών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Οι υπουργοί κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα», από την ώρα πού έσκασε μύτη το εσωτερικό μήνυμα πως κανείς δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο… (Διαβάστε στη σελίδα 9, για τα Καλλιστεία υπουργών)

ΜΠΟΡΕΙ οι αγρότες να στήνουν μπλόκα στους δρόμους, στο γαλάζιο στρατόπεδο όμως μπλόκα φαίνεται ότι αρχίζει να στήνει και η Ντόρα… Αυτή την φορά κατά του Σαμαρά και της ΝΔ… Χτύπησε Σαμαρά και Ν.Δ. από το βήμα του συνεδρίου της ΚΕΔΚΕ για μεταναστευτικό και «Καλλικράτη»… Με τεντωμένο το σχοινί, η ΝΔ πάει για συνεδρίαση της ΚΕ… με πολλούς πρώην υπουργούς να δημιουργούν προβλήματα συνεχώς. (Σελίδες 10 -11)

Η ΑΓΩΝΙΑ του ΚΚΕ για το μέλλον της χώρας δεν περνάει από τις Βρυξέλλες. Ο Περισσός επενδύει στο χτίσιμο ενός κοινού μετώπου αγροτών, εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων. (Σελίδα 13), ενώ στον στον ΣΥΡΙΖΑ πάνε ολοταχώς για ξεκαθάρισμα λογαριασμών… Η ενότητα και η σύνθεση μοιάζουν σαν… ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό… (Σελίδα 12)

ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ πολλά ενδιαφέροντα θέματα όπως είναι το στρατηγείο του ΝΑΤΟ στην Σμύρνη, η παγίδα που στήνεται στην κυβέρνηση στην Θράκη, η γκάφα Βελόπουλου για τον Αλβανοτσάμη ποιητή από το Κολωνάκι και θέματα βέβαια που αφορούν τις ουρές στις εφορίες για μεταβιβάσεις αλλά και για μια σειρά από οικονομικά θέματα…

ΕΠΙΣΗΣ στις σελίδες 44-45 ένα ακόμη ενδιαφέρον άρθρο του καθηγητή Αλέξη Μητρόπουλου με θέμα «ΜΜΕ και Ασφαλιστικό», ενώ στις σελίδες 46-47 η επιστημονική ομάδα και οι συντάκτες του «Π» απαντούν σε ερωτήματα των αναγνωστών μας για εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα

ΣΤΟ Ποντίκι ART διαβάστε την συνέντευξη της Λίνας Νικολακοπούλου που αναφερόμενη στους νέους, επισημαίνει ότι : «Οι νέοι θέλουν το δικαίωμα να ονειρεύονται και να μην τους λογοκρίνουν το όνειρο. Θέλουν το δικαίωμα να δουν αλλιώτικα το θέμα “ζωή”».

KAI ΤΕΛΟΣ η νέα μεγάλη προσφορά του «Π» και χωρίς άλλη οικονομική υποχρέωση… Η νέα προσφορά του «Π», τα «Πολιτικά Κείμενα» με κλασσικά έργα που καθόρισαν την πολιτική σκέψη αρχίζει από αυτή την Πέμπτη. Μην την χάσετε στην Αθήνα κυκλοφορεί «Νέα Πολιτική Διοίκησης» του Ρήγα Φεραίου και στην επαρχία η «Ελληνική Νομαρχία» Ανωνύμου του Έλληνος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.