search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:41
MENU CLOSE

«Πόλεμος» Φουρθιώτη στον Σαββίδη – Ζητά τη δέσμευση των λογαριασμών του νέου ιδιοκτήτη του Epsilon

22.06.2018 14:23
«Πόλεμος» Φουρθιώτη στον Σαββίδη – Ζητά τη δέσμευση των λογαριασμών του νέου ιδιοκτήτη του Epsilon - Media

 

Τη δικαστική οδό όπως φαίνεται θα πάρει η διαμάχη του Μένιου Φουρθιώτη με τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», μετά τα τελευταία δεδομένα που θέλουν τη διοίκηση του σταθμού να επιθυμεί το τέλος της εκπομπής του και την απομάκρυνση του ιδίου από το κανάλι, προχωρά σε ακόμα μία κίνηση κατά του νέου ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη Φόρα» του Φίλιππου Καμπούρη, ο Φουρθιώτης κινείται κατά του Ιβάν Σαββίδη, αυτή τη φορά ζητώντας τη δέσμευση των λογαριασμών του, χωρίς ωστόσο να έχουν διευκρινιστεί τα «πατήματά».

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα, ωστόσο όπως σχολιάστηκε στην εκπομπή, πρόκειται για ακόμα μία κίνηση που αποσκοπεί στο… ξεκαθάρισμα από πλευράς Φουρθιώτη πως δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει αναίμακτα.

 

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:40