search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:49
MENU CLOSE

Το «αντίο» του Ευάγγελου Βενιζέλου στον Χρ. Γραμματίδη – «Έφυγε πολύ νωρίς και πολύ άδικα»

23.06.2018 12:18
Βενιζέλος: Θεσμικός Τιραμόλα αυτή η κυβέρνηση - Media

 

Το δικό του «αντίο» στον δικηγόρο Χρήστο Γραμματίδη, που έφυγε από τη ζωή έπειτα από γενναία μάχη με τον καρκίνο, είπε μέσω social media ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Έφυγε πολύ νωρίς και πολύ άδικα. Μας δίδαξε όμως τι σημαίνει να αντιμετωπίζεις την έσχατη πρόκληση με αξιοπρέπεια, σχεδόν με κέφι. Χωρίς να χάνεις το στιλ και το χιούμορ σου. Ξορκίζοντας με τον τρόπο σου τον θάνατο. Προφανώς και δεν του διέφευγε του Χρήστου Γραμματίδη τίποτα ως προς τις πιθανότητες και τους κινδύνους. Ήθελε όμως να μετατρέψει το παιχνίδι με το θάνατο σε παιχνίδι ζωής, μέχρι την τελευταία στιγμή. Τον παρακολουθούσα με θαυμασμό για την καλλιέργεια, την ευφυΐα και τη γενναιότητα του. Μου έκανε τη μεγάλη τιμή να με επισκεφθεί στο γραφείο μου σε μια από τις τελευταίες εξόδους του από το νοσοκομείο. Μου διέθεσε λίγο από τον χρόνο του που είχε στενέψει υπερβολικά . Τι να πω άλλο; Τι να πεις στους γονείς του, στους δικούς του ανθρώπους; Μένει η αύρα που ευτυχώς είναι ανεξίτηλη», έγραψε. 

«Έφυγε πολύ νωρίς και πολύ άδικα. Μας δίδαξε όμως τι σημαίνει να αντιμετωπίζεις την έσχατη πρόκληση με αξιοπρέπεια, σχεδόν με κέφι. Χωρίς να χάνεις το στιλ και το χιούμορ σου. Ξορκίζοντας με τον τρόπο σου τον θάνατο. Προφανώς και δεν του διέφευγε του Χρήστου Γραμματίδη τίποτα ως προς τις πιθανότητες και τους κινδύνους. Ήθελε όμως να μετατρέψει το παιχνίδι με το θάνατο σε παιχνίδι ζωής, μέχρι την τελευταία στιγμή. Τον παρακολουθούσα με θαυμασμό για την καλλιέργεια, την ευφυΐα και τη γενναιότητα του. Μου έκανε τη μεγάλη τιμή να με επισκεφθεί στο γραφείο μου σε μια από τις τελευταίες εξόδους του από το νοσοκομείο. Μου διέθεσε λίγο από τον χρόνο του που είχε στενέψει υπερβολικά . Τι να πω άλλο; Τι να πεις στους γονείς του, στους δικούς του ανθρώπους; Μένει η αύρα που ευτυχώς είναι ανεξίτηλη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:47