search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:23
MENU CLOSE

Μένιος Φουρθιώτης: Ανακοίνωσε το τέλος των «Αποκαλυπτικών» – Πότε «κλείνει» η σεζόν;

23.06.2018 12:31
Μένιος Φουρθιώτης: Ανακοίνωσε το τέλος των «Αποκαλυπτικών» – Πότε «κλείνει» η σεζόν; - Media

 

Στα άκρα βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι σχέσεις του Μένιου Φουρθιώτη με τη Διοίκηση του Epsilon.

O παρουσιαστής έχει ήδη ζητήσει τη δέσμευση των λογαριασμών του Ιβάν Σαββίδη, χωρίς όμως να έχουν δοθεί προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες.

Στην έναρξη της εκπομπής του Σαββάτου, ο Φουρθιώτης ανακοίνωσε την ημερομηνία του φινάλε της εκπομπής του, χωρίς ωστόσο να ενημερώνει το κοινό για το κατά πόσο θεωρεί πως θα συνεχίσει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Όπως είπε, το τελευταίο Σαββατοκύριακο των «Αποκαλυπτικών» για την τρέχουσα σεζόν θα είναι αυτό στις 28 – 29 Ιουλίου. Σχολίασε δε πως μέχρι τότε δεν θα σταματήσει να ασχολείται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Ενημέρωσε μάλιστα ότι η εκπομπή θα βγει στον αέρα εκτός στούντιο, ζητώντας από τους τηλεθεατές να του προτείνουν τοποθεσία. Όταν ο Γιάννης Μπέζας του πρότεινε τη Σαλαμίνα για… ναυμαχία, ο Μένιος πέταξε τις μπηχτές του λέγοντας:

«Εκεί θα πάνε άλλοι, θα τους στείλω εγώ».

Πληροφορίες εκ των έσω, πάντως, θέλουν το κανάλι ανένδοτο ως προς το αν επιθυμεί να κρατήσει τον Μένιο Φουρθιώτη στο δυναμικό του.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15