search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:02
MENU CLOSE

Χειροπέδες για παραισθησιογόνα μανιτάρια

23.06.2018 13:22
Τρίκαλα: Δεν σταμάτησε να αυνανίζεται ούτε μπροστά στους αστυνομικούς - Media

 

Για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, μεταξύ των οποίων και παραισθησιογόνων μανιταριών, συνελήφθησαν τρία άτομα στη Βέροια από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας. Οι συλληφθέντες, ένας 38χρονος και δύο 28χρονοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σε έρευνες των αστυνομικών που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τριών συλληφθέντων σε περιοχές της Ημαθίας και της Πιερίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης βάρους 623 γραμμαρίων, παραισθησιογόνα μανιτάρια, 65 σπόροι κάνναβης, ναρκωτικό δισκίο, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό 3.430 ευρώ, προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα και εξοπλισμός για την καλλιέργεια κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:01