search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:58
MENU CLOSE

Φήμες ότι απέρριψε το ΣτΕ τις προσφυγές των καναλιών

23.06.2018 14:52
Επόμενο βήμα το ΣτΕ για την Τηλεοπτική Ελληνική – Η ανακοίνωση της εταιρείας - Media

 

Απορρίπτονται οι προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών – σύμφωνα με φήμες των τελευταίων ωρών- από το Συμβούλιο της Επικρατείας!

Η πληροφορία που μεταφέρεται με κάθε επιφύλαξη αξίζει να σημειωθεί ότι διακινείται από δικαστικούς και πολιτικούς κύκλους, μαζί με την πληροφορία ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εξέτασης του θέματος των τηλεοπτικών αδειών που ξεκίνησε στις 4 Μαΐου, λίγο μετά την ανακήρυξη από το ΕΣΡ των 5 προσωρινών υπερθεματιστών. 

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, που επικαλείται η ιστοσελίδα enimerosi24.gr, λέγεται ότι η απόφαση του Ακυρωτικού Δικαστηρίου δεν αναμένεται να ανακοινωθεί πριν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο!

Θυμίζουμε ότι στο ΣτΕ έχουν προσφύγει οι τηλεοπτικοί σταθμοί, ΑΝΤ1, ΣΚΑΙ, ALPHA, STAR και MEGA, καθώς και η ΕΙΤΗΣΕΕ, ζητώντας να ακυρωθεί η προκήρυξη του διαγωνισμού για τη χορήγηση των 7 αδειών με τιμή εκκίνησης 35 εκ. ευρώ για κάθε άδεια… Με το επιχείρημα ότι η τιμή δεν δικαιολογείται από λόγους δημοσίου συμφέροντος, συμπληρώνοντας ότι η αδειοδότηση διενεργείται αποκλειστικά με οικονομικά κριτήρια, γεγονός που παραβιάζει το Σύνταγμα, αλλά και τις Ευρωπαϊκές οδηγίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:57