search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:35
MENU CLOSE

Σπίρτζης από Ηράκλειο: Αν δεν συμφωνούν οι δήμαρχοι για τον ΒΟΑΚ, ακυρώνω τους διαγωνισμούς

23.06.2018 16:49
Σπίρτζης από Ηράκλειο: Αν δεν συμφωνούν οι δήμαρχοι για τον ΒΟΑΚ, ακυρώνω τους διαγωνισμούς - Media

 

Με τον περιφερειάρχη Κρήτης και Δημάρχους του νησιού, συναντάται αυτή την ώρα στη Λότζια, ο Υπουργός μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος αν και δεν κατάφερε να εγκαινιάσει τον νέο υπερσύγχρονο σταθμό του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου, βρίσκεται από αργά χθες το βράδυ στο Ηράκλειο, όπως έγραψε το ekriti.

“Αν μέχρι την 1η Αυγούστου οι δήμαρχοι της Κρήτης πουν πως δεν τους καλύπτει ο τρόπος που υλοποιούμε το έργο του ΒΟΑΚ εμείς θα ακυρώσουμε τους διαγωνισμούς, είπε ο Υπουργός και τους κάλεσε να δεσμευτούν και να πάρουν θέση, ώστε να μην υπάρχει παραπληροφόρηση, όπως είπε. “Και εμείς θέλουμε αυτοκινητόδρομο από άκρη σε άκρη αλλά δεν είμαστε μάγοι. Στο τέλος του χρόνου δημοπρατείται η στρατηγική Μελέτη που περιλαμβάνει και τα κομμάτια Κίσσαμος – Χανιά και Άγιος Νικόλαος – Σητεία”, είπε ο κ. Σπίρτζης, ο οποίος διέψευσε τα σενάρια περί υποψηφιότητάς του στην Περιφέρεια Κρήτης.

Ανακοίνωσε τη δημοπράτηση των δύο κόμβων της Αγίας Πελαγίας και είπε ότι σύντομα θα δημοπρατηθεί ο κόμβος στο Πολυτεχνείο στα Χανιά.Παράλληλα ο Υπουργός είπε ότι θα διατεθούν 25 εκατ. ευρώ για οδικά έργα βελτίωσης.
Κάλεσε επίσης τους δημάρχους να συζητήσουν το θέμα των υδατοδρομίων στην Κρήτη, καθώς έρχεται σύντομα το σχέδιο νόμου στη Βουλή. 

Το ραντεβού του Υπουργού ξεκίνησε αργότερα, από ό,τι προβλεπόταν, λόγω της παρουσίας των συμμετεχόντων στη σύσκεψη στην κηδεία του Δημήτρη Ξυριτάκη στον Άγιο Τίτο.

Ο Υπουργός νωρίτερα έδωσε το παρών στην πανελλαδική ημερίδα των ΚΤΕΛ που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο, ενώ συναντήθηκε και με μέλη του Ραδιοταξί Ηρακλείου.
Αύριο Κυριακή θα επισκεφθεί τον οδικό άξονα Αγία Βαρβάρα – Απομαρμά, για να κάνει αυτοψία της προόδου των κατασκευαστικών εργασιών.

Πηγή: ekriti.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:34