search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:51
MENU CLOSE

Η Έλλη Κοκκίνου μιλά για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη: Κάποιοι σοκαρίστηκαν (Video)

23.06.2018 16:59
Η Έλλη Κοκκίνου μιλά για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη: Κάποιοι σοκαρίστηκαν (Video)  - Media

 

Και για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη μίλησε η Έλλη Κοκκίνου σε συνέντευξή της στην εκπομπή DOT του ΣΚΑΙ. 

«Κάποιοι σοκαρίστηκαν όταν έκανα σχέση με τον Γιώργο Μπόγρη. Δεν πέρασα εφηβεία όταν έπρεπε, την πέρασα μετά. Ο σύντροφός σου σε κάνει να το δεις αυτό χαλαρά. Γιατί εγώ είχα φρικάρει. Προσπαθούσαν να βγάλουν ένα δικό μου προφίλ, το οποίο καμία σχέση με μένα δεν είχε. Και με χαρακτηρισμούς… Και γενικότερα οι χαρακτηρισμοί κάθε φύσεως δεν μου αρέσουν για ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε.

Και με λυπεί το γεγονός ότι είναι τόσο εύκολο πλέον να χαρακτηρίζουμε τους ανθρώπους είτε από μία πράξη τους, είτε από μία σχέση τους, είτε από μία δήλωσή τους, είτε από την εμφάνισή τους. Όμως δεν υπάρχει ουσία σε αυτό γιατί δεν τους ξέρουμε καθόλου. Δεν είχα φρικάρει σε βαθμό να πω “χωρίζουμε”, δεν ήμουν ηλίθια. Απλά φοβήθηκα! Λέω “τι έγινε; Τόσος χαμός;”», είπε η Έλλη Κοκκίνου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43