search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:54
MENU CLOSE

Πλημμύρισε χρώμα η συμπρωτεύουσα – Σε εξέλιξη το Thessaloniki Pride 2018 (Photos, Video)

23.06.2018 17:14
Έρχεται το Σεπτέμβριο το Athens Pride 2020 - Media

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η παρέλαση του 7ου Thessaloniki Pride από τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη.

Πλήθος κόσμου συμμετέχει στην παρέλαση κρατώντας πολύχρωμες σημαίες, σφυρίχτρες και έχοντας ζωγραφισμένα πολύχρωμα τα σώματά τους.

Αναμέσα τους φέτος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης Τρ. Μηταφίδης που με μέλη της νεολαίας του κόμματος συμμετέχουν στις φετινές εκδηλώσεις.

Οι εκδηλώσεις του 7ου Thessaloniki Pride που φέτος είναι αφιερωμένο στην οικογένεια με σύνθημα “Άκρως Οικογενειακόν” ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη και ολοκληρώνονται σήμερα.

Μετά την παρέλαση στις 21:30 θα ξεκινήσει η μεγάλη συναυλία (Pride Concert), με την οποία θα πέσει η αυλαία του φεστιβάλ.

Και φέτος, στο Pride Concert θα βρεθούν γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο Μύρωνας Στρατής και οι Kings, οι νικητές κι οι νικήτριες του “Ελλάδα, Έχεις Ταλέντο” House of Drama που θα παρουσιάσουν ένα φαντασμαγορικό show υπέρ της διαφορετικότητας, ενώ κεντρική παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Μαίρη Συνατσάκη, γνωστή για την ευαισθησία της σε κοινωνικά θέματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:50