16/01/2019 09:38:11

Καλά νέα: Εξιτήριο για τους Έλληνες στρατιώτες που ήταν στο άρμα που ανατράπηκε

Καλά νέα: Εξιτήριο για τους Έλληνες στρατιώτες που ήταν στο άρμα που ανατράπηκε - Media
 
Εξιτήριο πήραν οι πέντε στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ, που τραυματίστηκαν το πρωί, όταν ανετράπη το ερπυστριοφόρο στο οποίο επέβαιναν, κατά τη διάρκεια άσκησης.
 
Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού, οι πέντε οπλίτες αφού ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις τους και διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία, επέστρεψαν στην μονάδα τους, όπου θα παρακολουθούνται προληπτικά από τον γιατρό της. Στην ανακοίνωσή του το ΓΕΣ, επισημαίνει ότι οι οικείοι των στρατιωτών ενημερώνονταν καθόλη τη διάρκεια.
 
Η ανακοίνωση του ΓΕΣ αναφέρει τα εξής:
 
«Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεια σε συνέχεια του περιστατικού του ελαφρού τραυματισμού οπλιτών της ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο, ότι οι 5 οπλίτες οι οποίοι διακομίσθηκαν για εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις τους και εξήλθαν του νοσοκομείου.
 
Η κατάστασή τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία και παρακολουθούνται προληπτικά από τον ιατρό της Μονάδας τους. Οι οικείοι τους ενήμεροι σε όλη τη διάρκεια συμβάντος-εξετάσεων».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.