search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:08
MENU CLOSE

Καλά νέα: Εξιτήριο για τους Έλληνες στρατιώτες που ήταν στο άρμα που ανατράπηκε

23.06.2018 17:24
Καλά νέα: Εξιτήριο για τους Έλληνες στρατιώτες που ήταν στο άρμα που ανατράπηκε - Media
 
Εξιτήριο πήραν οι πέντε στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ, που τραυματίστηκαν το πρωί, όταν ανετράπη το ερπυστριοφόρο στο οποίο επέβαιναν, κατά τη διάρκεια άσκησης.
 
Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού, οι πέντε οπλίτες αφού ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις τους και διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία, επέστρεψαν στην μονάδα τους, όπου θα παρακολουθούνται προληπτικά από τον γιατρό της. Στην ανακοίνωσή του το ΓΕΣ, επισημαίνει ότι οι οικείοι των στρατιωτών ενημερώνονταν καθόλη τη διάρκεια.
 
Η ανακοίνωση του ΓΕΣ αναφέρει τα εξής:
 
«Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεια σε συνέχεια του περιστατικού του ελαφρού τραυματισμού οπλιτών της ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο, ότι οι 5 οπλίτες οι οποίοι διακομίσθηκαν για εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις τους και εξήλθαν του νοσοκομείου.
 
Η κατάστασή τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία και παρακολουθούνται προληπτικά από τον ιατρό της Μονάδας τους. Οι οικείοι τους ενήμεροι σε όλη τη διάρκεια συμβάντος-εξετάσεων».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44