search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:00
MENU CLOSE

Τέλος στο «παιχνίδι» με τις τηλεοπτικές άδειες: Την Τρίτη κρίνεται η τύχη του «Νέου Καναλιού» του Βρυώνη

24.06.2018 07:36
Τέλος στο «παιχνίδι» με τις τηλεοπτικές άδειες: Την Τρίτη κρίνεται η τύχη του «Νέου Καναλιού» του Βρυώνη - Media

 

Η 26η Ιουνίου ορίζεται ως η… μεγάλη Τρίτη για τις τηλεοπτικές άδειες.

Αυτή είναι η καταληκτική ημερομηνία που έδωσε το ΕΣΡ στην Τηλεοπτική Ελληνική να προσκομίζει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να πάρει την έκτη άδεια. Η εταιρεία συμφερόντων Φίλιππου Βρύωνη θα προσκομίσει στοιχεία έκδοσης δανειακής σύμβασης ύψους 6,3 εκ ευρώ προς την μέτοχο της εταιρείας, M.P.J. HOLDINGS LTD, Martine-Nadine Bolle.

Στην πρώτη φάση του διαγωνισμού η ανεξάρτητη ραδιοτηλεοπτική αρχή είχε αποφανθεί ότι δεν προσκομίζονται επαρκή στοιχεία από τα οποία προέκυπτε η σύνδεση της μετόχου με τους οικονομικούς πόρους που χρησιμοποιήθηκαν για το μετοχικό κεφάλαιο της Τηλεοπτικής Ελληνικής.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τυπολογίες» οι εκπρόσωποι της Τηλεοπτικής Ελληνικής έχουν καταθέσει αλληλογραφία της Bolle με την Eurobank. Η Ανεξάρτητη αρχή ζητά στοιχεία ότι έχει εξοφληθεί πλήρως το τίμημα της απόκτησης των μετοχών της M.P.J. HOLDINGS από την A-Orizon Media συμφερόντων Φίλιππου Βρυώνη.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:00