search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:37
MENU CLOSE

Στο φως ακόμη ένα μυστικό της πριγκίπισσας Diana

24.06.2018 08:45
Στο φως ακόμη ένα μυστικό της πριγκίπισσας Diana  - Media

 

Πολλά είναι τα καλά κρυμμένα μυστικά της πριγκίπισσας Diana που δεν έχουν έρθει στο φως. Αυτή τη φορά, ακόμα μια αποκάλυψη για την αδικοχαμένη πριγκίπισσα έγινε γνωστή και σίγουρα δεν την περιμέναμε!

Κι όχι, δεν μιλάμε για κάποιο κρυφό δεσμό της πρώην συζύγου του πρίγκιπα Καρόλου αλλά για ένα μυστικό που αφορά την Diana και τους γιους της, πρίγκιπες William και Harry.

Κι αν πολλοί άνθρωποι υπερηφανεύονται για τις μαγειρικές ικανότητες της μαμάς τους, οι δύο πρίγκιπες δεν ήταν ανάμεσά τους.

Όπως έγινε γνωστό από τo σεφ της Diana, Darren McGrady, η αδικοχαμένη πριγκίπισσα δεν ήξερε ούτε φαγητό να ζεστάνει.

Όπως αποκάλυψε στο HELLO o βασιλικός σεφ, η Diana ήταν κάκιστη μαγείρισσα και όχι μόνο αυτό:

«Δούλευα Δευτέρα με Παρασκευή και άφηνα φαγητό για την πριγκίπισσα και το Σαββατοκύριακο στο ψυγείο, πιάτα όπως γεμιστές πιπεριές», αποκαλύπτει ο McGrady.

Ο σεφ ο οποίος εργάστηκε με την Diana αλλά και με όλη τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, τόνισε πως άφηνε μέχρι και οδηγίες στην Diana για το πώς να εστάνει το φαγητό.

 «Άφηνα ταπεράκια και έγραφα ποιο κουμπί να πατήσει στον φούρνο μικροκυμάτων. Όταν οι πρίγκιπες έρχονταν σπίτι, έμενα εκεί για να μαγειρέψω και το Σαββατοκύριακο για τα παιδιά ενώ όταν η πριγκίπισσα ήταν μόνη, άφηνα απλά φαγητό στο ψυγείο», τόνισε η σεφ!

Πηγή: queen.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:32