09/04/2020 05:47:37

Κεφαλογιάννη: Η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ δεν είναι λύση, είναι ήττα

Κεφαλογιάννη:  H απόκρουση του λαϊκισμού και των άκρων το διακύβευμα των ευρωεκλογών - Media

 

"Η συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ κινείται στην λάθος κατεύθυνση. Δεν είναι λύση, είναι ήττα. Δημιουργεί περισσότερα και μεγαλύτερα προβλήματα από όσα λύνει. Γι’ αυτό και δεν μπορούσαμε σε καμία περίπτωση να την κάνουμε αποδεκτή. Δεν μπορεί να γίνει από εμάς δεκτή συμφωνία που αναγνωρίζει Μακεδονική εθνότητα και Μακεδονική γλώσσα" σημειώνει, μεταξύ άλλων, η βουλευτής Α' Αθήνας και τομεάρχης Πολιτισμού της Ν.Δ. Όλγα Κεφαλογιάννη σε συνέντευξη στο "Έθνος της Κυριακής".  

Σχετικά με την Α' Αθήνας και τον Δήμο, η κ. Κεφαλογιάννη σημειώνει: "Η επιλογή μου είναι σταθερά δίπλα στους πολίτες της Αθήνας. Με διαρκείς παρεμβάσεις, θέσεις και συγκεκριμένα σχέδια για την πρωτεύουσα. Κάνω δηλαδή αυτό που επιβάλει ο ρόλος μου ως πρώτης σε ψήφους Βουλευτή της Α’ Περιφέρειας Αθηνών. Να δουλεύω για το καλό της Αθήνας. Ιδίως τώρα, που με ευθύνη της κυβέρνησης η πόλη μας ζει μια περίοδο ανασφάλειας και παρακμής. Γειτονιές ολόκληρες είναι παραδομένες στη βία και την ανομία. Χρειάζεται πολιτικός αγώνας, σε όλα τα επίπεδα, για να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Χρειάζονται τολμηρές κινήσεις που θα αναζωογονήσουν συγκεκριμένες υποβαθμισμένες περιοχές του κέντρου. Είμαι στην πρώτη γραμμή και αυτής της μάχης".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.