search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:31
MENU CLOSE

Ρόδος: Κατήγγειλε τον βιασμό της χωρίς να θυμάται αν συνέβη – Συνελήφθη 19χρονος Σουηδός

24.06.2018 09:43
Τρίκαλα: Δεν σταμάτησε να αυνανίζεται ούτε μπροστά στους αστυνομικούς - Media

 

Για τον βιασμό 18χρονης συμπατριώτισσάς του κατηγορείται 19χρονος Σουηδός, ο οποίος συνελήφθη στη Ρόδο μετά την καταγγελία της νεαρής κοπέλας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε χθες το πρωί, η 18χρονη Σουηδέζα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρό­δου.

Πιο συγκεκριμένα, η 18χρονη είπε ότι διασκέδαζε σε μπαρ  στην πόλη της Ρόδου χθες τα ξημερώματα, και εκεί γνωρίστηκε με τον 19χρονο.

Λίγη ώρα αργότερα βγήκαν έξω να καπνίσουν και εν συνεχεία κατέληξαν σε κοντινή παραλία όπου άρχισαν να ερωτοτροπούν.

 Η νεαρή αλλοδαπή δήλωσε στους αστυνομικούς πως εξαιτίας της κατάστασης που βρισκόταν, καθώς είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, δεν γνωρίζει αν τελικά η ερωτική συνεύρεση ολοκληρώθηκε ή όχι.

Σε κάθε περίπτωση η 18χρονη προέβη σε καταγγελία σε βάρος του 19χρονου, ο οποίος χθες το πρωί εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και συνελήφθη.

Σε βάρος του 19χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία παραπέμφθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος και παρήγγειλε τη διενέργεια περαιτέρω προανάκρισης. Ο 19χρονος Σουηδός αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: Ροδιακή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:30