27/01/2020 20:00:52

Μάκης Δελαπόρτας: Το βιβλίο που ετοιμάζουμε με την Άντζελα για τη ζωή της θα έχει μέσα τα πάντα

Μάκης Δελαπόρτας: Το βιβλίο που ετοιμάζουμε με την Άντζελα για τη ζωή της θα έχει μέσα τα πάντα - Media

 

Η Άντζελα Δημητρίου μαζί με το Μάκη Δελαπόρτα ετοιμάζουν βιβλίο για τη ζωή της.

«Με τον Μάκη ετοιμάζουμε το βιβλίο μου... Ο καλλιτέχνης πρέπει να κάνει τη βιογραφία του όταν είναι εν ζωή κι όχι όταν “φεύγει”, να την κάνουν άλλοι. Ετοιμάζω τα 40 χρόνια μου» δήλωσε η τραγουδίστρια.

«Η Άντζελα έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ζωή για να γίνει μια βιογραφία-μυθιστόρημα. Θα ξεκινήσουμε τη ζωή της από τότε που άνοιξε τα μάτια της. Ξέρετε, η ζωή και η πορεία της Άντζελας είναι πονεμένες, με πολλά σκαμπανεβάσματα στο πέρασμα της ζωής της. Πόνεσε πολύ, γι’ αυτό και τραγουδάει τόσο αυθεντικά τα λαϊκά τραγούδια. Συζητούσαμε αυτό το ενδεχόμενο με την Άντζελα χρόνια τώρα. Είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που με ενδιαφέρει σαν πορεία ζωής. Ας μην ξεχνάμε ότι έχει διαγράψει μια πολύ μεγάλη πορεία ζωής. Πολυτάραχης ζωής, που από τα χαμηλά σκαλοπάτια ανέβηκε και δοξάστηκε σαν ίνδαλμα για πολλά πολλά χρόνια. Μέσα στο βιβλίο θα υπάρχει και αναρίθμητο φωτογραφικό υλικό. Τα πάντα. Έρωτες, πάθη, τραγούδι, οικογένεια, παρασκήνια και μια πολύ πονεμένη προσωπική ιστορία ζωής. Το πολύ μέσα σε έναν χρόνο θα είναι έτοιμο», δήλωσε στην εφημερίδα Εspresso.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.