search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:19
MENU CLOSE

Πατέρας Τσαλικίδη: Θέλω να μάθω πώς σκότωσαν τον γιο μου – Ο ρόλος πρώην πολιτικού προσώπου στην υπόθεση

24.06.2018 10:45
Πατέρας Τσαλικίδη: Θέλω να μάθω πώς σκότωσαν τον γιο μου - Ο ρόλος πρώην πολιτικού προσώπου στην υπόθεση - Media

 

Νέα δεδομένα προκύπτουν στο σκάνδαλο των υποκλοπών του 2005, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για τη δολοφονία του στελέχους της Vodafone, Κώστα Τσαλικίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Νέα Σελίδα», αναμένεται να διερευνηθεί ο ρόλος πρώην πολιτικού στελέχους από την βόρεια Ελλάδα, με τον οποίο ο Κώστας Τσαλικίδης, εμφανίζεται να είχε συχνές επαφές λίγο πριν πεθάνει.

Αυτό το πολιτικό αυτό πρόσωπο είχε εξίσου στενή σχέση και με την οικογένεια της αρραβωνιαστικιάς του 33χρονου τεχνικού, η οποία μετά τον θάνατό του είχε «αποκλειστεί» από τα περισσότερα ΜΜΕ.

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, η αντίστροφη μέτρηση για την τύχη του 33χρονου ξεκίνησε μετά από θυελλώδη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαρτίου του 2005.

Σύμφωνα με καταγεγραμμένες μαρτυρίες, η σύσκεψη έγινε σε κλίμα ιδιαιτέρα τεταμένο, καθώς σε αυτήν ο Κώστας Τσαλικίδης είχε αποκαλύψει τα ευρήματά του, όπως αποδεικνύεται από τις σημειώσεις του, επιμένοντας μάλιστα πως έπρεπε να δημοσιοποιηθούν.

Αργότερα έγινε γνωστό από  τα τετράδια που άφησε πίσω εν είδει παρακαταθήκης, πως είχε καταγράψει βήμα – βήμα πώς ανακάλυψε το παράνομο λογισμικό σε ένα από τα κέντρα της Vodafone. 

O Τσαλικίδης, πάντως, φαίνεται πως ανησυχούσε για την υπόθεση.

Είχε εκμυστηρευθεί μάλιστα στην αρραβωνιαστικιά του πως πρόκειται να «δημοσιοποιηθεί ένα μεγάλο θέμα για την εταιρεία, που μπορεί να οδηγήσει στο κλείσιμό της».

«Θέλω να μάθω πώς σκότωσαν τον γιο μου»

Η οικογένεια του Τσαλικίδη ζητά την πλήρη διαλεύκανση της αλήθειας, με τον πατέρα του να δηλώνει στην εφημερίδα «Real News» πως θέλει να μάθει τι ακριβώς έγινε και δολοφονήθηκε το παιδί του. 

«Θέλω από τον εισαγγελέα το ενημερωτικό, την παραγγελία για να μάθω τι ακριβώς έγινε και δολοφονήθηκε ο γιος μου. Είμαι πονεμένος, πολύ πονεμένος από αυτή την υπόθεση. Τον μεγάλωσα, τον γαλούχησα με τις αρχές μας και σκότωσαν το παιδί μου. Ένα παιδί καλό, μορφωμένο, υπομονετικό. Πήγε στην Αγγλία, τελείωσε το Πολυτεχνείο. Γύρισε ολόκληρο τον κόσμο και στο τέλος βρέθηκε δολοφονημένος», ανέφερε ο πατέρας του εκλιπόντος.

Με πληροφορίες από «Νέα Σελίδα» – «Real News»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:19