search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:27
MENU CLOSE

Μπατζελή: Μεταξύ παπαγάλου και αετού η σύγκριση Τσίπρα – Ανδρέα

24.06.2018 10:49
Μπατζελή: Μεταξύ παπαγάλου και αετού η σύγκριση Τσίπρα - Ανδρέα - Media

 

Τη στιλιστικές αλλά και επικοινωνίες επιλογές του πρωθυπουργού στο Ζάππειο σε σύγκριση με το ζιβάγκο του Ανδρέα Παπανδρέου σχολίασε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Μπατζελή, μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας.

Όπως είπε η ίδια, πρόκειται για μια σύγκριση μεταξύ παπαγάλου και αετού διότι «όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου φόρεσε το ζιβάγκο συμμετείχε στη μεταπολίτευση η οποία συνδυάστηκε με την εθνική κυριαρχία και την τήρηση κοινωνικών αξιών, […] σε αντίθεση με την Ελλάδα του κυρίου Τσίπρα που είναι η Ελλάδα της απώλειας εθνικής κυριαρχίας και των μεγάλων δεσμεύσεων».

Αυτό το φολκλόρ που έγινε στο Ζάππειο είχε επικοινωνιακό χαρακτήρα σχολίασε η Κ. Μπατζελή που επιτέθηκε και στον Πάνο Καμμένο που αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα τον καλύτερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:27