search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:52
MENU CLOSE

Εκατοντάδες φετιχιστές έκαναν ερωτικό σαδομαχιστικό πάρτι σε λίμνη της Γερμανίας (Video)

25.06.2018 08:03
Εκατοντάδες φετιχιστές έκαναν ερωτικό σαδομαχιστικό πάρτι σε λίμνη της Γερμανίας (Video) - Media

 

Εκατοντάδες ενθουσιώδεις υποστηρικτές του BDSM [Bondage and Discipline, Dominance and Submission, Sadism and Masochism]* συνέρρευσαν στη λίμνη Κονστάνς της Γερμανίας για το ετήσιο εν πλω πάρτι.

Πέραν των επιβατών, στο σημείο βρίσκονταν και πολλοί θεατές για να δυο το «πλοίο των βασανιστηρίων» και τους επιβάτες του, που εμφανήστικαν με μάσκες, στολές λάτεξ, κεφάλια αλόγων, διχτυωτά, δερμάτινα, κολάρα, καρφιά κλπ.

Οι επιβάτες ήταν λίγο λιγότεροι από 500 καθώς την ίδια έπαιζε η Γερμανία με την Σουηδία στο παγκόσμιο κύπελο.

Από 2015, το πλοίο των βασανιστηρίων αναγκάστηκε να ξηλώσει τα dark rooms, για να συμμορφωθεί  με τους κανόνες για την ασφάλεια εν πλω και πλέον πλασάρεται σαν ένα μεγάλο χορευτικό πάρτι.

*BDSM είναι μία σειρά από σεξουαλικές πρακτικές και ερωτικά παιχνίδια ρόλων που περιλαμβάνουν δεσίματα, παιχνίδια κυριαρχίας, πειθαρχίας και υποταγής, σαδισμό και μαζοχισμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:52