search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:20
MENU CLOSE

Συνελήφθη ξανά γνωστή ηθοποιός: Γρονθοκόπησε αστυνομικό και τραυματιοφορέα (Photos)

25.06.2018 15:30
Συνελήφθη ξανά γνωστή ηθοποιός: Γρονθοκόπησε αστυνομικό και τραυματιοφορέα (Photos) - Media

 

Για ακόμη μια φορά συνελήφθη η γνωστή ηθοποιός, Χέδερ Λοκλίαρ. Αυτή τη φορά επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό κι έναν τραυματιοφορέα.

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της Κομητείας Βεντούρα, η Λοκλίαρ συνελήφθη στις 11.30 το βράδυ (τοπική ώρα) και αργότερα της απαγγέλθηκαν δύο πλημμεληματικές κατηγορίες για βιαιοπραγία.

Δημοσίευμα του TMZ σημειώνει ότι η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, επειδή γινόταν φασαρία και η Λοκλίαρ που τα ‘χε… τσούξει, γρονθοκόπησε έναν αστυνομικό που προσπαθησε να την χωρίσει από την οικογένειά της, κατά τη διάρκεια τσακωμού.

Έπειτα, κλώτσησε και τον τραυματιοφορέα, ο οποίος την απομάκρυνε με φορείο.

Η 56χρονη ήδη βρίσκεται αντιμέτωπη με τέσσερις κατηγορίες για βιαιοπραγίες εναντίον αστυνομικών και ιατρικού προσωπικού, καθώς και άλλη μία για αντίσταση κατά της αρχής και διατάραξη της ειρήνης για ένα περιστατικό που συνέβη νωρίτερα φέτος.

Σημειώνεται ότι η Λοκλίαρ είχε συλληφθεί στις 25 Φεβρουαρίου για τον ξυλοδαρμό και τραυματισμό του συντρόφου της και αστυνομικών στο σπίτι της στο Thousand Oaks.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:19