search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:44
MENU CLOSE

Μαντόνα: Η προκλητική της απάντηση στους Beyonce & Jay-Z για το βιντεοκλίπ στο Λούβρο

26.06.2018 08:17
Μαντόνα: Η προκλητική της απάντηση στους Beyonce & Jay-Z για το βιντεοκλίπ στο Λούβρο  - Media

 

Στα μέσα του μήνα η Beyonce και ο σύζυγός της, Jay-Z έδωσαν στο φανατικό κοινό τους το πολυαναμενόμενο album τους “Everything is love” και ένα video έξι λεπτών που αποθεώνει την αφροαμερικανική αλλά και τη λευκή κουλτούρα μέσα στο Λούβρο.

Το εν λόγω video δίχασε, ωστόσο, με πολλούς να αντιδρούν για την “στέψη” των δύο καλλιτεχνών σε ένα από τα πλέον εμβληματικά μουσεία στον κόσμο, αμφισβητώντας ευθέως το δικαίωμά τους να οικειοποιούνται την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά.

Από την άλλη, κάποιοι το είδαν από εντελώς διαφορετική οπτική γωνία και θεώρησαν το εν λόγω βίντεο ως ένα εντυπωσιακά φτιαγμένο μανιφέστο που υμνεί τη σχέση της αφροαμερικανικής και λευκής πολιτιστικής παρακαταθήκης.

Ανάμεσα σε όσους σχολίασαν το εν λόγω βίντεο ήταν και η Μαντόνα η οποία σε ανάρτησή της στο Instagram «τρολάρει» το βίντεο του ντουέτου της μουσικής βιομηχανίας υπενθυμίζοντας τους ότι «μαθαίνουν από τον master» δηλαδή…. την ίδια!

Θυμίζοντας, μάλιστα, ακόμα μια online πρωτοβουλία της, ανέφερε την περίοδο που προσπάθησε να κάνει ένα ιντερνετικό meme το εξώφυλλο του album της Rebel Heart αντικαθιστώντας το πρόσωπο της με αυτό των Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και Νέλσον Μαντέλα κάνοντας ένα πολιτικό σχόλιο που προκάλεσε πολλούς…

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι η Μαντόνα ξέρει και παίζει καλά το παιχνίδι των social media.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:44