search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:46
MENU CLOSE

Michael Jackson: Δείτε πώς είναι και τι κάνουν σήμερα τα τρία παιδιά του! (Photos)

26.06.2018 08:36
Michael Jackson: Δείτε πώς είναι και τι κάνουν σήμερα τα τρία παιδιά του! (Photos) - Media

 

Πέρασαν κιόλας εννέα χρόνια από την ημέρα που ο «Βασιλιάς της Ποπ» έφυγε από τη ζωή. Ήταν 25 Ιουνίου το 2009, όταν η είδηση του θανάτου του Michael Jackson έσκασε να βόμβα, σκορπίζοντας θλίψη παγκοσμίως.

Τραγικές φιγούρες αποτέλεσαν τα τρία ανήλια παιδιά του, ο Prince, η Paris και ο Blanket. Μάλιστα, η κηδεμονία τους ήταν από τα θέματα που απασχόλησαν έντονα τις δικαστικές αίθουσες, αλλά και τον Τύπο για τα επόμενα χρόνια.

Αρχικά, την επιμέλεια είχε αναλάβει η γιαγιά της, μητέρα του Michael Jackson, αλλά το 2012 το δικαστήριο αποφάσισε την κηδεμονία τους να τη μοιραστεί με τον εγγονό της, T.J. Jackson. Σήμερα, ο γιος του Tito Jackson έχει την αποκλειστική κηδεμονία του 16χρονου Blanket, αφού τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του έχουν πια ενηλικιωθεί.

Ο μεγαλύτερος Prince Jackson σήμερα είναι 20 χρόνων. Είναι απόφοιτος του Κολεγίου, Buckley School κι έχει μεγάλη αδυναμία στις γρήγορες μηχανές.

Η μοναχοκόρη του Michael Jackson, Paris είναι η «ατίθαση» της οικογένειας. Επαγγελματικά κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ, ενώ η σχεδόν αποστεωμένη εικόνα της τελευταία προκάλεσε ανησυχία…

Ο Blanket, από την άλλη, απεχθάνεται τη δημοσιότητα και οι μόνες φορές που τον έχουμε δει, είναι σε εκδηλώσεις στη μνήμη του πατέρα του. Πηγαίνει στο σχολείο και έχει αδυναμία στον πρώτο ξάδελφό του, T.J, ο οποίος έχει αναλάβει από το 2017 και την αποκλειστική κηδεμονία του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:41