search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:51
MENU CLOSE

Καλλιεργούσαν στο Αιγάλεω δενδρύλλια κάνναβης

26.06.2018 09:10
Απόφαση ΟΗΕ: Αφαίρεσε την κάνναβη από τη λίστα με τα «επικίνδυνα ναρκωτικά» - Media

 

Δύο άτομα, ηλικίας 32 και 65 ετών, συνελήφθησαν, στο Αιγάλεω, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, κατηγορούμενα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. Και οι δύο είχαν εγκαταστήσει σε διαμερίσματα στο Αιγάλεω οργανωμένα εργαστήρια υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης. Στην οικία του 32χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 8 δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1.550 γραμμαρίων και πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου.

 Επίσης, στο διαμέρισμα του 65χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 15 δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 60 γραμμαρίων, μεθαδόνη σε υγρή μορφή βάρους 65 γραμμαρίων και 79 ναρκωτικά δισκία. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:29