search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:22
MENU CLOSE

«Δεν έχω ιδέα αν θα με δείτε στην τηλεόραση – Πρέπει να ρωτήσετε τον ΑΝΤ1» (Photo)

26.06.2018 09:47
«Επιστρέφουμε ασφαλείς» - Τα μηνύματα των αγαπημένων πρωταγωνιστών της καμπάνιας του ΑΝΤ1 (Videos) - Media

 

Για τη δύσκολη τηλεοπτική σεζόν που πέρασε και που επηρέασε όλα τα κανάλια μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, τονίζοντας ότι θα πρέπει όλοι να δουλέψουν σκληρά με τους παλιούς να δίνουν τα «φώτα» τους, τους νέους να αξιοποιούν τις ευκαιρίες και τα κανάλια να κάνουν υπομονή, έτσι ώστε οι τηλεοπτικές εκπομπές να κερδίσουν το χαμένο «έδαφος» στην πίτα της τηλεθέασης.

Αναφορικά με τη δική του πορεία στα τηλεοπτικά δρώμενα, ο γνωστός παρουσιαστής είπε ότι δε γνωρίζει αν θα τον δούμε τη χρονιά αυτή στους δέκτες μας και ότι το συμβόλαιο που έχει αφήνει την πρωτοβουλία και την απόφαση στον ΑΝΤ1.

«Δεν έχω ιδέα τι θα κάνω, πρέπει να ρωτήσετε τον ΑΝΤ1. Έχω ενεργό συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 έναν χρόνο κανονικό και μετά συν ένα που τότε είναι στο χέρι του σταθμού για το τι θέλει να κάνει. Δεν έχουμε κάνει συζητήσεις ακόμα. Για προτάσεις δεν μιλάω ποτέ» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας:

«Φέτος δεν πήγε τίποτα καλά στην τηλεόραση από αυτά που παλιά πήγαιναν καλά. Ελάχιστες εκπομπές μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι που πήγαν καλά. Οι παλιοί παρουσιαστές που είναι δοκιμασμένοι και αγαπημένοι είχαν τα πόστα τους σε αυτή την τηλεόραση. Τώρα, τι φταίει και τι δεν φταίει είναι μια γενικότερη συζήτηση που δεν γίνεται στο όρθιο. Σίγουρα χρειάζεται να παίξουμε όλοι δυναμικά, οι παλιοί να δώσουν τα φώτα τους, οι νέοι να έρθουν να έχουν τη θέση τους και τις ευκαιρίες τους και να υπάρχει υπομονή από τα κανάλια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:21