25/02/2020 12:26:59

Μαρινάκη πίσω από την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη «δείχνει» ο Καμμένος

Μαρινάκη πίσω από την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη «δείχνει» ο Καμμένος - Media

 

Με τον γνωστό τρόπο - που δεν είναι άλλος από το twitter - σχολίασε την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Στην ανάρτησή του ο κ. Καμμένος ανήρτησε βίντεο, στο οποίο ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης, λέει πως «σε λίγους μήνες πέφτει η χούντα».

«Η χούντα πέφτει. Είναι θέμα μηνών. Δεν έχουμε κανένα θέμα» ήταν χαρακτηριστικά η δήλωση που έκανε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, σε διάλειμμα της συναυλίας που έδινε ο Αντώνης Ρέμος για τους προσκεκλημένους του επιχειρηματία.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε το μικρόφωνο, κατόπιν προτροπής του τραγουδιστή και βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στην κυβέρνηση προαναγγέλλοντας την πτώση της σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το πάρτι έγινε στο πλαίσιο της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια».

Το tweet του Π. Καμμένου

Ο χρόνος που ανέβασε το tweet ο κ. Καμμένος είναι ακριβώς μετά την ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησης του Γιώργου Λαζαρίδη, «δείχνοντας» έτσι τον επιχειρηματία Β. Μαρινάκη πίσω από την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή. 

Κοιν. Ομάδα ΑΝ.ΕΛΛ: Να παραδώσει την έδρα ο Λαζαρίδης αλλιώς αποστάτης

Με ανακοίνωσή της η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛΛ ζητά από τον Γιώργο Λαζαρίδη να παραδώσει την έδρα λέγοντας πως «ο κ. Λαζαρίδης δεν άντεξε».

Η ανακοίνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝ.ΕΛΛ:

«Το δρόμο της ευθύνης και της στήριξης των Εθνικών Συμφερόντων δεν τον αντέχουν όλοι.

Ο κ. Λαζαρίδης δεν άντεξε.

Αφού λοιπόν δηλώνει αδυναμία να εκτελέσει τα καθήκοντά του πρέπει και να παραδώσει την έδρα του η οποία ανήκει στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που συνεχίζουν με πατριωτική ευθύνη. Κάθε άλλη απόφασή του θα τον κατατάξει στην κατηγορία των αποστατών.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να διαβάσει την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, όπου ο μόνος ισχυρισμός του έχει καταρρεύσει από τη δήλωση του ιδίου του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Σύντομα θα ενημερώσουμε τους ψηφοφόρους του για τις δεσμεύσεις του και τους όρκους πίστης στον Πάνο Καμμένο και στον Πρωθυπουργό ενώπιον δυο Υπουργών.

Ελάχιστη εξιλέωση για τον κ. Λαζαρίδη είναι να παραδώσει την έδρα η οποία δεν του ανήκει και δεν την αντέχει».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.