search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:38
MENU CLOSE

Ο Ράμα κάνει έρανο για να πληρωθεί το πρόστιμο στους Αλβανούς διεθνείς της Ελβετίας – Άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό!

26.06.2018 15:18
Ο Ράμα κάνει έρανο για να πληρωθεί το πρόστιμο στους Αλβανούς διεθνείς της Ελβετίας - Άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό! - Media

 

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, για να στηρίξει τους δύο αλβανικής καταγωγής ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας της Ελβετίας, στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο επειδή σχημάτισαν τον αλβανικό αετό κατά τη διάρκεια του ματς με τη Σερβία.

Ο Ράμα ανακοίνωσε ότι ανοίγει λογαριασμό για την οικονομική ενίσχυση των δύο ποδοσφαιριστών, υπό τον τίτλο «μη φοβάστε τον αετό».

Ο ίδιος σε μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρει μεταξύ άλλων: «’’Μην φοβάστε τον αετό’’ είναι το όνομα του τραπεζικού λογαριασμού όπου καθένας μπορεί να συνεισφέρει για να πληρωθεί το πρόστιμο της FIFA στους ποδοσφαιριστές Τσάκα και Σακίρι.»

Ο Αλβανός πρωθυπουργός αναφέρει ότι ο αετός είναι σύμβολο επικοινωνίας σε περιπτώσεις χαράς, όπως η εν λόγω όμορφη αθλητική στιγμή ενώ σημειώνει ότι η πρωτοβουλία ελήφθη μετά την παραίνεση πολλών Αλβανών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σημειώνεται ότι σε καθέναν εκ των δύο αλβανικής καταγωγής Ελβετών ποδοσφαιριστών επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 Ελβετικών φράγκων (περίπου 8.500 ευρώ) για αντιαθλητική συμπεριφορά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:36