search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:47
MENU CLOSE

Επιμένει για 12 ομάδες το 2019-20 ο Βασιλειάδης!

26.06.2018 16:45
Νόμος του κράτους η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών - Media

 

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, περιμένει την Τετάρτη τις ομάδες για την σχετική επαφή επί της αναδιάρθρωσης, ωστόσο για να ανοίξει την… κάνουλα της χρηματοδότησης από την ΕΡΤ επιμένει στις 12 ομάδες για το ’19-’20.

Αυτήν την στιγμή στην Super League στο σκέλος της αναδιάρθρωσης υπάρχουν ακόμα διαφορετικές… φωνές. Άλλες τάσεις είναι υπέρ των 20 ομάδων του χρόνου και άλλες υπέρ των 16 με πιο μεγάλο αριθμό συλλόγων για υποβιβασμό (σ.σ. να πέφτουν 5 ή 6). Το ζητούμενο είναι πως οι ομάδες δεν δείχνουν να έχουν καταλήξει οριστικά σε κάποιο μοντέλο για του χρόνου, κάτι που προφανώς και δημιουργεί θέμα ενόψει της επόμενης περιόδου.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης από την μεριά του συνεχίζει να είναι κατηγορηματικός για ένα πράγμα. Για να βάλει τις… άστεγες ομάδες στην ΕΡΤ και να δώσει χρήματα για φέτος αλλά και ένα καλό τηλεοπτικό πακέτο για του χρόνου ζητάει 12 ομάδες μέσω της αναδιάρθρωσης για την σεζόν 2019-2020. Είναι ένα σημείο στο οποίο δεν πρόκειται να αλλάξει θέση… Είναι πάντως μία πιθανότητα να μην καταλήξουν κάπου οι δύο πλευρές και μετά το Δ.Σ. της Λίγκας την Παρασκευή να υπάρξει και άλλη επαφή.

Πηγή: gazzetta

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:46