search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:33
MENU CLOSE

Η κόρη της «Μιράντα» από το Sex and the city έγινε αγόρι: Το συγκινητικό μήνυμα της ηθοποιού (Photos)

27.06.2018 07:47
Την αποκάλεσαν «λεσβία χωρίς προσόντα» - Δείτε πώς απάντησε η Σίνθια Νίξον - Media

 

H Σίνθια Νίξον αποκάλυψε ότι η κόρη της Σαμάνθα Μόσις άλλαξε φύλλο και πλέον είναι ο Σάμιουελ Τζόζεφ Μόσις τον οποίον φωνάζουν Σεφ.

Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the City» που κατεβαίνει υποψήφια για κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης επέλεξε την ημέρα που είναι αφιερωμένη στα δικαιώματα των τρανσέξουαλ για να αποκαλύψει στους θαυμαστές της ότι η κόρη της «έγινε» αγόρι.

Είμαι τόσο περήφανη που ο γιος μου Σάμιουελ Τζόζεφ Μόσις (τον φωνάζουμε Σεφ) αποφοίτησε από το κολέγιο αυτό τον μήνα. Χαιρετίζω τον ίδιο και όσους γιορτάζουν την Ημέρα Δράσης των Τρανς» έγραψε η ηθοποιός κάτω από τη φωτογραφία αποφοίτησης του παιδιού της.

Η Σίνθια Νίξον απέκτησε δύο παιδιά από τον πρώην σύντροφό της Ντάνι Μόζις. Τη Σαμάνθα το 1996 και τον Τσαρλς Εζέκιελ το 2002. Έμεινε με τον Μόζις από το 1988 έως το 2003 και έναν μόλις χρόνο αργότερα, έκανε δεσμό με τη λεσβία ακτιβίστρια Κριστίν Μαρινόνι, με την οποία παντρεύτηκε το 2012 και απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Μαξ.

Η Νίξον απέφευγε να μιλά για τα παιδιά της μέχρι σήμερα, ενώ παρά το γεγονός ότι η κόρη της ζούσε ως Σεφ για αρκετά χρόνια, η ηθοποιός επέλεξε να το δημοσιοποιήσει τώρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:29