search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:59
MENU CLOSE

Αυτή είναι η φωτογραφία από το Μουντιάλ που τα σπάει στο διαδίκτυο (Photo)

27.06.2018 11:35
Αυτή είναι  η φωτογραφία από το Μουντιάλ που τα σπάει στο διαδίκτυο (Photo) - Media

 

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η συγκεκριμένη φωτογραφία με τον υπότιτλο: Αυτή είναι η φωτογραφία όχι μόνο του Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά όλων των Μουντιάλ που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.

Η φωτογραφία είναι παρμένη από κάποιον αγώνα της Αργεντινής (πολλοί λένε ότι είναι από τον αγώνα με τη Νιγηρία) και αποτυπώνει τα συναισθήματα και το ταμπεραμέντο των Αργεντίνων.

Μέσα στο πλήθος, στην κερκίδα όπου όλοι φωνάζουν και βλαστημούν την τύχη τους για κάποια ευκαιρία που χάθηκε, βρίσκεται μια μητέρα. Φοράει περούκα στα χρώματα της Αργεντινής και έχει βάψει στο ίδιο χρώμα και το μάγουλο της. Στην αγκαλιά της βαστάει ένα μωρό το οποίο το θηλάζει. Ενώ όλοι βρίσκονται με τους παλμούς να χτυπάνε κόκκινο ακόμη και η μητέρα, το μωρό απολαμβάνει το δώρο της μητρότητας και μακάριο συνεχίζει να θηλάζει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:59