search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:46
MENU CLOSE

Αποκαθίσταται η κυκλοφορία στην Εθνική – Επί ποδός η πυροσβεστική στη Μάνδρα (Video)

27.06.2018 12:54
Αποκαθίσταται η κυκλοφορία στην Εθνική - Επί ποδός η πυροσβεστική στη Μάνδρα (Video) - Media

 

Αποκαθίσταται η κυκλοφορία στους δρόμους που είχε απαγορευτεί λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα χείμαρρος είχε μπλοκάρει την κυκλοφορία στην νέα Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της Ελευσίνας, ενώ η τροχαία είχε αποκλείσει δρόμους στη Μάνδρα, λόγω κινδύνου πλημμυρικών φαινομένων από την ισχυρή καταιγίδα.

Επίσης, λόγω της καταιγίδας και της μετακίνησης χωμάτων και άλλων φερτών υλικών έκλεισαν οι έξοδοι της Αττικής Οδού προς Μάνδρα και Μαγούλα, με την τελευταία να ανοίγει ξανά λίγο αργότερα. Η κυκλοφορία είχε διακοπεί και στις οδούς Στρατηγού Ρόκα στο ύψος της συμβολής με την οδό Δούκα, στο ρεύμα προς Μάνδρα, Λεωνίδα Στάμου στο ύψος του κόμβου Μάνδρας-Μαγούλας και η οδός Καταδρομέων προς Αγία Αικατερίνη Μάνδρας στα Μέγαρα.

Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θηβών από γέφυρα Μάνδρας προς Θήβα, στον κόμβο Μάνδρας-Μαγούλας προς Αθήνα και στη νέα Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου από Δαφνί μέχρι τα Διυλιστήρια.

Οι οδηγοί παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις στις περιοχές αυτές. Οι πληροφορίες από τη Μάνδρα αναφέρουν ότι αρκετά υπόγεια σε σπίτια έχουν ήδη πλημμυρίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, η υπηρεσία έχει δεχτεί μέχρι στιγμής 90 κλήσεις για άντληση υδάτων και 35 κλήσεις για διασώσεις και παροχές βοήθειας.

Στο σημείο επιχειρούν 95 πυροσβέστες με 40 οχήματα. Στο έργο τους συνδράμουν δύο γερανοφόρα οχήματα, ένα ερπυστριοφόρο όχημα, μία σωστική λέμβος, 10 οχήματα από τις Περιφέρειες Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδας με 24 πυροσβεστικούς υπαλλήλους και ένα ασθενοφόρο με γιατρό για προληπτικούς λόγους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:46