search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:12
MENU CLOSE

Καίγεσαι για μπουγέλο; Το WIND F2G σε περιμένει στο Waterboom Festival

27.06.2018 13:55
Καίγεσαι για μπουγέλο; Το WIND F2G σε περιμένει στο Waterboom Festival - Media
 
Το Waterboom Festival, το μεγαλύτερο μπουγέλο της Αθήνας, έρχεται στις 30 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με την υποστήριξη του WIND F2G.
Για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο (30 Ιουνίου – 1 Ιουλίου) στην Τεχνόπολη, 20.000 ετοιμοπόλεμοι μαχητές φουλάρουν τα πολύχρωμα νεροπίστολά τους και ετοιμάζονται για τρελές «μάχες» με νερό, οπλισμένοι με ατελείωτο κέφι, συμμάχους τη «non stop» μουσική και το παιχνίδι στην πιο ευφάνταστη εκδοχή του γνωστού και αγαπημένου, «μπουγέλου»!
50.000 νεροπίστολα περιμένουν τους συμμετέχοντες που θα χωριστούν σε δυο ομάδες (μπλε και κόκκινοι) για να λάβουν μέρος στον πιο διασκεδαστικό νεροπόλεμο της πόλης υπό το ρυθμό 40 Live Acts κορυφαίων DJ’s.
Όσοι δεν καίγονται μόνο για μπουγέλο αλλά και για hi tech smartphones, θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στο networking corner του WIND F2G λαμβάνοντας μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα και εκπλήξεις!
Περισσότερες πληροφορίες στο www.waterboom.gr , το www.wind.gr/f2g και τις επίσημες σελίδες του WIND F2G σε Facebook και Instagram.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:12